Uutiset

27.03.2015

Helsingin toimipiste muuttaa Vantaalle


Forssa Printin Helsingin toimipiste muuttaa Vantaan Myyrmäkeen 30.3.2015 alkaen. Uusi osoitteemme on Myyrmäentie 2 C, 01600 Vantaa.

07.01.2015

Esa Saari nimitetty toimitusjohtajaksi

Forssan Kirjapaino Oy:n Forssa Printin toimitusjohtajaksi on nimitetty 1.1.2015 alkaen kirjapainonjohtaja Esa Saari.

25.11.2014

Joutsenmerkin lupanumeromme on muuttunut

Pohjoismaisen ympäristömerkin eli joutsenmerkin käyttölupamme on hyväksytty uusien vaatimusten mukaisesti. Huomioittehan, että merkin lupanumero on muuttunut 1.11. 2014 alkaen ja se on nyt 4041 0428. Sovittehan merkin käytöstä painotuotteessa aina yhteyshenkilömme kanssa.


01.03.2010

Nimityksiä Forssan Kirjapaino -konsernissa

Acta Print Oy:n tuotannonsuunnittelija Rolle Kruuti on nimitetty tuotantopäälliköksi vastuualueenaan tuotannon lisäksi tuotannonsuunnittelu, varastotoiminnot ja lähettämö.

Acta Print Oy:n asiakkuuspäällikkö Ritva Mela on nimitetty laatu- ja asiakkuuspäälliköksi vastuualueenaan asiakaspalvelu, painopinnanvalmistus, postitus ja kuljetukset sekä laatu- ja ympäristöasiat.

Acta Print Oy:n kunnossapidossa työskennellyt Pertti Kalkamo on nimitetty kunnossapidon esimieheksi.

Markus Nieminen on nimitetty myyntipäälliköksi Acta Print Oy:n ja Forssan Kirjapaino Oy:n kotimaan myyntiryhmään.


04.09.2009

Hiidenkivi-lehdelle kulttuurilehtien laatupalkinto

Forssan Kirjapaino Oy:ssä painettava kulttuurilehti Hiidenkivi on saanut opetusministeriön myöntämän kulttuurilehtien laatupalkinnon yhdessä kolmen muun lehden kanssa. 10 000 euron suuruiset palkinnot jaettiin nyt ensimmäistä kertaa.

Hiidenkivi on kuusi kertaa vuodessa ilmestyvä suomalaisen kulttuurin lehti. Se esittelee suomalaiseen kulttuuriin liittyvää tutkimustietoa yleistajuisesti ja ajankohtaisesti. Hiidenkiveä julkaisee Kotimaisten kielten tutkimuskeskus, Suomalaisen Kirjallisuuden Seura ja Suomen Kotiseutuliitto, lehden kustantaja on Stellatum Oy.


02.06.2009

Forssan Kirjapaino -konsernin organisaatio uudistui 1.6.

Koska rohkeus vie eteenpäin, uudistimme konsernin organisaatiota entistä yhtenäisemmäksi. Haluamme näin myös palvella asiakkaitamme vieläkin paremmin!

Acta Print Oy:n kirjapainonjohtaja Tuomo Koiranen on nimitetty konsernin varatoimitusjohtajaksi vastuualueenaan tilauspainot.

Forssan Kirjapaino Oy:n kirjapainonjohtaja Esa Saaren vastuualueeseen on lisätty tuotantotoiminnan ohella konsernin ostotoimet.

Acta Print Oy:n henkilöstöpäällikkö Arja Honkonen on nimitetty konsernin henkilöstöjohtajaksi vastuualueenaan henkilöstöhallinto.

Acta Print Oy:n ja Forssan Kirjapaino Oy:n markkinointiassistentti Katariina Suvanto on nimitetty tilauspainon markkinointipäälliköksi.

Petri Huusko on nimitetty myyntipäälliköksi Acta Print Oy:n ja Forssan Kirjapaino Oy:n kotimaan myyntiryhmään.

Acta Print Oy:n ICT Manager Ali Hairetdin on nimitetty konsernin ICT Manageriksi.

Forssan Kirjapainon kustantaman Forssan Lehden pääkirjoitustoimittaja Kari Grahn on nimitetty lehden päätoimittajaksi.